Home » , » HOCHEI: Campionii revin acasă cu două meciuri împotriva Progym Gheorgheni

HOCHEI: Campionii revin acasă cu două meciuri împotriva Progym GheorgheniDupă mai bine de o lună de meciuri în deplasare campionii revin la jocurile de pe teren propriu. Vineri, 20 noiembrie, de la ora 18.30, și sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17.30, campioni vor juca în penultima etapă a returului I cu Progym Gheorgheni. 

Pentru prima oară de la începutul acestui sezon Dunărea abordează o etapă dublă din LNH de pe altă poziție decât cea de lider. Cu o etapă înainte de finalul celei de a doua rotații din sezonul regulat al LNH, Dunărea este pe locul doi cu 33 de puncte din 16 jocuri. Adversarii din dubla din acest final de săptămână, Progym Gheorgheni, este pe locul cinci cu 24 de puncte din 16 jocuri. În precedenta etapă din LNH, Dunărea a câștigat un punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc în timp ce Progym a învins de două ori, la Gheorgheni, Steaua Rangers București. Cele două jocuri de la Gheorgheni, din turul I, au fost câștigate de Dunărea, 8-3 și 8-6. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger