Home » , » HOCHEI: Campionii revin în LNH cu două meciuri la Miercurea Ciuc

HOCHEI: Campionii revin în LNH cu două meciuri la Miercurea CiucCampioana și liderul la zi din Liga Națională de Hochei, Dunărea, va juca în finalul acestei săptămâni două meciuri la Miercurea Ciuc, cu fosta campioana Sport Club. Vineri, 13 noiembrie, de la ora 17.30, și sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 16.30, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu va juca cele două meciuri din etapa a VIII-a  din Liga Națională de Hochei.

Înaintea celor două jocuri din Patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc cele două echipe sunt în fruntea ierarhiei din Liga Națională de Hochei. Dunărea conduce LNH cu  32 de puncte din 14 jocuri, (nouă victorii de trei puncte, două de două puncte, o înfrângere în prelungiri, două înfrângeri în timp regulamentar) 100 goluri marcate-46 încasate. Sport Club Miercurea Ciuc este pe locul doi în LNH cu doar un punct mai puțin decât Dunărea, 31 de puncte, dar din 15 jocuri disputate.

Cele două jocuri de la Galați, din turul I, au fost câștigate de Dunărea. În primul meci campionii s-au impus 6-3 (2-1, 1-1, 3-1), iar al doilea a fost câștigat de liderul Ligii 5-4 (4-1, 0-0, 0-3, 1-0), după o repriză suplimentară de prelungiri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger