Home » , » HOCHEI: Dunărea, viceliderul LNH

HOCHEI: Dunărea, viceliderul LNH


În Liga Națională de Hochei s-au disputat doar două meciuri duble la finalul săptămânii trecute. Pe lângă cele două jocuri de la Galați, Dunărea-Progym, Steaua și Sportul s-au întâlnit la Cârța, iar vicecampionii s-au impus 23-2 și 21-5. Din cealaltă dublă din penultima etapă a returului I Sport Club Miercurea Ciuc-Corona Brașov s-a jucat un meci în octombrie, câștigat de ciucani 5-3 iar meciul doi este programat luni, 23 noiembrie, la Miercurea Ciuc. 

Cu o etapă înainte de finalul celei de a doua rotații din LNH, Dunărea este pe locul doi cu 38 de puncte din 18 jocuri. Lider este Sport Club Miercurea Ciuc cu același număr de puncte, dar din 17 jocuri. Locurile de play-off sunt ocupate de Steaua București, locul 3, 34 de puncte, 18 jocuri, și Progym Gheorgheni, 27 de puncte, 18 jocuri. Corona Brașov ocupă locul 5 cu 26 de puncte, 17 jocuri, iar Sportul încheie ierarhia din LNH fără puncte. 

În ultima etapă din returul I Dunărea va juca cu Steaua, 27-28 noiembrie, la Cârța, Corona Brașov va primi în Patinaorul ”Olimpic” replica Progym-ului, 27-28 noiembrie, iar Sport Club Miercurea Ciuc va juca cu Sportul Studențesc, 28-29 noiembrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger