Home » , , » HOCHEI: Etapă la Miercurea Ciuc pentru gladiatori

HOCHEI: Etapă la Miercurea Ciuc pentru gladiatori


Echipa sub 16 ani a clubului Dunărea va juca  sâmbătă și duminică, 14 și 15 noiembrie, alte două meciuri în campionatul Național al Juniorilor II, sub 16 ani. Gălățenii se vor deplasa la Miercurea Ciuc pentru două jocuri în fieful liderului CS Școlar Miercurea Ciuc, meciuri ce vor conta pentru etapa a II-a a campionatului juniorilor II. 

În prima etapă a campionatului Dunărea a câștigat cele două jocuri de la Galați cu echipa Clubului Sportiv Școlar din Gheorgheni cu 6-4 (1-1, 5-1, 0-2) și 7-4 (4-0, 1-2, 2-2). Cei de la Miercurea Ciuc au jucat în prima etapă pe teren propriu cu CSM Suceava și au câștigat jocurile cu 60-0 (21-0, 26-0, 13-0) și 38-0 (0-12, 0-9, 0-17). 

După prima etapă a campionatului gladiatorii sunt pe locul trei cu 6 puncte din două jocuri la egalitate de puncte cu primele două clasate, Corona Brașov și CSȘ Miercurea Ciuc. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger