Home » , , » HOCHEI: Mihai Brandabur, despre EIHC: ”De mult timp, noi la Galați, nu am mai avut un turneu internațional”

HOCHEI: Mihai Brandabur, despre EIHC: ”De mult timp, noi la Galați, nu am mai avut un turneu internațional”La Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, președintele de la CSM Dunărea, Mihai Brandabur, a vorbit despre turneul EIHC ce se va disputa între 6 și 8 noiembrie, la Patinoarul ”Dunărea”: ”Euro Ice Hockey Challenge este o competiție foarte importantă pentru noi. De mult timp noi la Galați nu am mai avut un turneu internațional. Este o competiție organizată de Federația Internațională de Hochei (IIHF), pregătitoare pentru Campionatele Mondiale. La turneu trebuiau să mai participe și  echipele Lituaniei și Croației, dar nu știu din ce motive au renunțat”, a spus Mihai Brandabur. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger