Home » , , » HOCHEI: Mihai Brandabur: ”Nu ne-am prezentat rău la Cupa Continentală”

HOCHEI: Mihai Brandabur: ”Nu ne-am prezentat rău la Cupa Continentală”Președintele campionilor, Mihai Brandabur, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre parcursul campionilor la Cupa Continentală: ”Venim după o Cupă Continentală în care nu ne-am prezentat rău, am fost felicitați acolo. Am avut două adversare puternice în grupă. Marea Britanie și Polonia au hochei m ai dezvoltat decât noi. Coventry Blaze are în lot jucători canadieni, americani, italieni, nu știu dacă au în lot trei jucători englezi. GKS Tychy are un lot de 30 de jucători din care mai mult de jumătate nu sunt polonezi, din ce am văzut noi pe legitimațiile lor. Nivelul hocheiului din Polonia și Marea Britanie este superior celui din România. Polonia joacă în Divizia I, Grupa A, iar Marea Britanie în Divizia I, Grupa B, eșalon în care noi abia am promovat”, a declarat Mihai Brandabur. 

Meciurile de la Cupa Continentală au fost încheiate de Dunărea uu o victorie 10-1 (1-0, 4-1, 5-0) cu campioana Serbiei, Partizan Belgrad, și două înfrângeri 2-7 (0-2, 0-3, 2-2) cu Coventry Blaze, campioana Marii Britanii și 3-8 (0-4, 2-1, 1-3) cu GKS Tychy, campioana Poloniei, Dunărea a încheiat Grupa C de la Cupa Continentală pe locul 3 cu 3 puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger