Home » , , » HOCHEI: România B a încheiat cu o înfrângere EIHC Galați 2015

HOCHEI: România B a încheiat cu o înfrângere EIHC Galați 2015Echipa B a României a terminat ”Euro Ice Hockey Challenge” cu o nouă înfrângere. În primul meci din ziua a treia, ultima de la EIHC,  România B a pierdut 0-7 (0-2, 0-2, 0-3) cu echipa națională a Ucrainei.  

Pentru echipa B a României evoluat mai mulți jucători de la Dunărea. Portarul Bogdan Alexandru Popa a intrat pe gheață în a doua jumătate a meciului, Alexandru Cristian Munteanu a fost căpitanul echipei secunde, iar ceilalți jucători de la Dunărea care au evoluat cu Ucraina au fost: Mircea Necula, Adrian Irimia, Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa. Pentru echipa Ucrainei, de la Dunărea, a evoluat Konstantin Ryabenko, ”Kostea” a pasat la golul de 3-0 al Ucrainei. 

România B: 

Portari: Onodi Otto și Bogdan Alexandru Popa

Linia I: Nicușor Lușneac, Florin Alexandru Creangă, Vlad Alexandru Grigori, Adrian irimia, Alexandru Cristian Munteanu (căpitan)

Linia a II-a: Cătălin Berdilă, Gabriel Ștefan, Zsolt Peter, Csergo Hunor, Hildebrand Szabolcs

Linia a III-a: Daniel Lucian Oprea, Alexandru Barbu, Mircea Constantin, Gereb Istvan, Marius Mărcuș

Linia a IV-a: Anton Cristian Popa, Rokaly Norbert, Ferenc Robert, Mircea Necula.     

Antrenori: George Justinian și Levente Elekes.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger