Home » , , » HOCHEI: România a pierdut și al doilea meci de la EIHC

HOCHEI: România a pierdut și al doilea meci de la EIHCLa fel ca echipa B și prima reprezentativă a pierdut meciul de debut la ”Euro Ice Hockey Challenge” de la Galați. Prima echipă a României a cedat, cu același scor ca echipa secundă, 0-5 (0-3, 0-0, 0-2) cu echipa națională a Ucrainei. România și Ucraina vor fi adversare în ediția 2016 a Campionatului Mondial, Divizia I, Grupa B, competiție ce se va desfășura între 17 și 23 aprilie, în Croația, la Zagreb.  

În al doilea meci de la EIHC clubul Dunărea a fost reprezentat de cinci jucători. În echipa României s-au regăsit fundașii Atila Goga și Nagy Istvan și atacanții Levente Lorincz și Szocs Szabolcs. Pentru Ucraina a jucat fundașul din prima linie a campionilor Konstantin Ryabenko. De altfel, ”Kostea” a fost pasator la unul dintre cele cinci goluri ale Ucrainei. 

În a doua zi de la ”Euro Ice Hockey Challenge”, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 17.00, vor juca învinsele din prima zi, România A și România B, iar de la ora 20.15, vor juca învingătoarele Ucraina și Olanda.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger