Home » » RUGBY: Campioana Diviziei Naționale de Seniori se decide la Galați!

RUGBY: Campioana Diviziei Naționale de Seniori se decide la Galați!În Divizia Națională de Seniori s-au disputat sâmbătă, 31 octombrie, meciurile din cea de a IV-a etapă din play-off. În runda de sâmbătă RCM Galați a stat din cauza numărului impar de echipe participante în play-off. În cele două meciuri disputate CS Năvodari a pierdut surprinzător pe teren propriu 7-8 cu Știința Petroșani iar Poli Iași a învins 26-23 RC Bârlad. După rezultatele din etapa de sâmbătă lupta pentru titlul de campionă în Divizia Națională de Seniori s-a relansat toate cele patru echipe care mai au meciuri de disputat având șanse de a câștiga titlul! 

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului CS Năvodari conduce cu 10 puncte. Locul secund este ocupat de Poli Iași cu 8 puncte, același număr de puncte le are și Știința Petroșani, locul 3. RC Bârlad este pe patru cu 7 puncte iar după etapa de pauză RCM Galați este pe locul 5 cu 6 puncte. 

Sâmbătă, 7 noiembrie, sunt programate meciurile din ultima etapă a sezonului din Divizia Națională de Seniori. La Galați, stadionul ”Municipal”, RCM Galați va juca cu CS Năvodari, meci pentru titlul de campioană. Pentru a câștiga titlul RCM Galați trebuie să învingă, cu punct bonus, CS Năvodari, iar Știința Petroșani să remizeze cu Politehnica Iași. RCM Galați-CS Năvodari, meci în care se va decide campioana Diviziei Naționale de Seniori se va juca sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 12.00, pe stadionul ”Municipal”, (Gloria de lângă Autogară).  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger