Home » » RUGBY: Meci pentru titlu la Galați

RUGBY: Meci pentru titlu la GalațiDupă câștigarea medaliilor de argint în Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, RCM Galați, vrea să închidă sezonul cu încă o medalie, tot în Divizia Națională de Seniori dar la rugby în XV. Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 12.00, pe stadionul ”Municipal” se va decide noua campioană DNS, rugby XV. RCM Galați va juca pe fostul stadion ”Gloria” cu liderul DNS, CS Năvodari. 

Pentru a câștiga titlul de campioană a Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați trebuie să învingă, cu punct bonus, CS Năvodari, dar și să beneficieze de un joc al rezultatelor favorabil, celălalt meci al etapei, Știința Petroșani-Poli Iași, să se termine la egalitate. Etapa de sâmbătă va fi ultima din acest sezon al DNS, iar cu un joc înainte de finalul sezonului RCM Galați este pe locul 5 cu 6 puncte. Oaspeții jocului de sâmbătă, CS Năvodari, sunt pe primul loc în clasament, 10 puncte, și au prima șansă în câștigarea Diviziei Naționale de Seniori 2015.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger