Home » » RUGBY: RCM Galați revelația ediției 2015 a Divizie Naționale de Seniori

RUGBY: RCM Galați revelația ediției 2015 a Divizie Naționale de Seniori

La doar al treilea sezon în Divizia Națională de Seniori, RCM Galați a câștigat medaliile de bornz. Federația Română de Rugby, prin intermediul site-ului de competiții super-liga.ro, face retrospectiva recent încheiate ediții 2015 a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în XV. Medaliata cu bronz, Rugby Club Municipal Galați, a fost declarată revelația sezonului prin locul trei ocupat la finalul sezonului, după ce în precedentele sezoane gruparea de pe ”Muncipal” a încheiat DNS pe penultimul respectiv ultimul loc. 

După ce au încheiat sezonul regulat pe locul 5 cu un total de 34 de puncte din 18 jocuri, 7 victorii, 11 înfrângeri, gălățenii au câștigat medaliile de bronz după parcursul din play-off unde au câștigat două jocuri și au pierdut alte două. Medaliile au fost asigurate după victoria 20-15 din fața celor de la CS Năvodari, echipă ce a pierdut titlul chiar la Galați. 

Medaliile de bronz câștigate în Divizia Națională de Seniori, rugby în XV se alătură celor de argint câștigate tot în acest sezon de gruparea gălățeană tot în Divizia Națională de Seniori, varianta în VII.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger