Home » » RUGBY: Victorie și medalie de bronz pentru RCM Galați

RUGBY: Victorie și medalie de bronz pentru RCM Galați


În ultima etapă din play-off-ul Diviziei Naționale de Seniori RCM Galați a întâlnit CS Năvodari în meciul care trebuia să decidă noua campioană a DNS. Gălățenii aveau nevoie de victorie cu echipa din Năvodari, dar și de un joc al rezultatelor favorabil pentru a câștiga liga secundă. 

Echipa pregătită de Dorian Secuianu și-a îndeplinit misiunea, a câștigat jocul cu CS Năvodari, dar s-a ales cu medaliile de bronz. Gălățenii s-au impus 20-15 victorie echivalentă cu medaliile de bronz în contextul celuilalt rezultat, victoria 18-12 a Științei Petroșani cu Poli Iași. În victoria care a adus medaliile de bornz pentru RCM Galați au marcat: Partenie, o lovitură de pedeapsă și o transformare, Dănăila două încercări și Manolachi un eseu.   

Ediția 2015 a Diviziei Naționale de seniori a fost câștigată de Știința Petroșani, CS Năvodari a încheiat pe doi, iar RCM Galați a terminat pe locul trei și a câștigat medaliile de bronz în DNS, rugby XV, după cele de argint câștigate în DNS rugby în 7.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger