Home » » Se prelungește perioada de înscrieri la Cupa Companiilor

Se prelungește perioada de înscrieri la Cupa Companiilor


Cea de-a doua ediție a Cupei Companiilor la fotbal ce se va desfășura în perioada 3-20 decembrie, la Sala Sporturilor “Dunărea”, va avea un nou termen valabil pentru înscrieri. Așadar, FotbalFest, comitetul organizator, a emis un comunicat oficial prin care a fost anunțată decizia de prelungire a termenului de înscriere până pe data de 23 noiembrie.
“FotbalFest vine în sprijinul companiilor care doresc să se înscrie la cea de-a doua ediție a Cupei Companiilor. În acest sens, a fost prelungit termenul de înscriere până pe 23 noiembrie inclusiv. Unul dintre motivele care ne-a determinat să luăm această decizie este faptul că mai multe echipe care și-au manifestat interesul n-au reușit în timp util să-și definitiveze lista cu jucătorii participanți. Astfel, am decis să le oferim mai mult răgaz, pentru a se încadra în limitele impuse de regulamentul competiție”, se arată într-un comunicat al FotbalFest.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger