Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut la Pitești

BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut la PiteștiÎn etapa a II-a din returul Ligii Naționale Masculine de Baschet băieții de la Phoenix au pierdut 77-89 meciul de la Pitești cu cei de BCM U. La finalul celor patru sferturi ale jocului scorul era: 20-15, 21-19, 26-12, 24-29. 

Cel mai bun marcator al meciului de la Pitești a fost Yaroslav Lemyk cu 26 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Milos Pesic 21 de puncte, Milos Bojovic 8 puncte, Dorde Tresac 8 puncte, Andrei Petică 5 puncte, Jay Threatt 4 puncte, Iosif Pîrlog 4 puncte, Taylor Rhode 1 punct. 

În clasamentul la zi din LNBM, Phoenix a acumulat 17 puncte din 13 jocuri și se clasează pe locul 9. Următorul meci al echipei pregătite de Florin Nini este programat pentru sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, pe teren propriu cu Steaua București.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger