Home » , » BASCHET: Dublă de foc pentru Phoenix în Ardeal

BASCHET: Dublă de foc pentru Phoenix în ArdealEchipa de fete a clubului Phoenix va susține în finalul acestei săptămâni, 17-19 decembrie, ultimele meciuri din deplasare din acest sezon. Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică se va deplasa în Ardeal pentru o dublă de foc cu U ICIM Arad și CSU Alba Iulia. Prima dată joi, 17 decembrie, de la ora 19.00, Phoenix va juca la Arad cu U ICIM, iar sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, gălățencele se vor deplasa la Alba Iulia pentru jocul cu CSU. 

Cele două jocuri sunt abordate de Phoenix de pe locul 7, în clasamentul la zi din LNBF, cu 17 puncte din 11 jocuri, 6 victorii, 5 înfrângeri. Cele două adversare ale Phoenix din această dublă sunt clasate pe locul 3, CSU Alba Iulia și pe 5, U ICIM Arad. În tur Phoenix a învins 77-75 Aradul și a pierdut 65-70 cu Alba Iulia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger