Home » , » BASCHET: Echipele clubului Phoenix joacă în cuplaj la ”Polivalentă”

BASCHET: Echipele clubului Phoenix joacă în cuplaj la ”Polivalentă”


Cele două echipe de Liga Națională ale clubului Phoenix vor juca sâmbătă,  12 decembrie în cuplaj la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Reuniunea de sâmbătă va fi deschisă de la ora 17.00, de jocul dintre echipele de fete de la Phoenix și cea de la Universitatea Cluj-Napoca, joc care contează pentru etapa a XIII-a LNBF. Phoenix și ”U” Cluj-Napoca sunt despărțite în clasamentul LNBF de două puncte și trei locuri. Phoenix este pe 8 cu 15 puncte din 8 jocuri în timp ce ”U” Cluj este pe locul 5 cu 17 puncte din 11 jocuri.  

După meciul fetelor, de la ora 19.00, băieții lui Florin Nini vor juca în etapa a XII-a din LNBM cu Energia Târgu Jiu. Jocul de sâmbătă este abordat de Phoenix de pe locul 9 cu 15 puncte din 11 jocuri, în timp ce Energia, reprezentanta României în FIBA Euor Cup, este pe 8 cu același număr de puncte, 15, dar din 10 jocuri.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger