Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut și la Alba Iulia

BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut și la Alba IuliaEchipa de fete a clubului Phoenix a pierdut și al doilea joc dubla de foc pe care a susținut-o în acest final de săptămână în Ardeal. Într-un joc joc care a contat pentru etapa a XIV-a din LNBF, Phoenix a pierdut 82-90, la Alba Iulia cu CSU.

Gazdele au luat un avans consistent după prima repriză a jocului 50-36, pe sferturi 28-21 și 22-15. În parte a doua a jocului Phoenix a revenit a câștigat cele două sferturi, 22-20, 24-20, dar insuficient pentru a pune în pericol victoria gazdelor.

Pentru Phoenix au marcat: Cassie Rochel 22 de puncte, Amanda Emily Frost 17 p, Myneshia McKenzie, Chrisstasia  Walter, câte 15 p, Bianca Fota 6 p, Romina Filip 5 p. 

După cele două jocuri cu Aradul și Alba Iulia, până la finalul anului, Phoenix mai are programate două jocuri. Prima dată, miercuri, 23 decembrie, de la ora 16.30, gălățencele vor juca pe teren propriu cu ultima clasată CSM Satu Mare, apoi, luni, 28 decembrie, Phoenix va juca la București cu Rapid.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger