Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix s-au calificat în ”careul de ași” al Cupei

BASCHET: Fetele de la Phoenix s-au calificat în ”careul de ași” al Cupei


La doar a treia participare în Cupa României, echipa de fete a clubului Phoenix a obținut calificarea în final four-ul competiției KO. Disputată la Galați, manșa retur din turul secund al Cupei, a fost câștigată de Phoenix, 77-59 în fața celor de la Baschet Teleorman Alexandria. Pe sferturi victoria gălățencelor a fost: 20-8, 21-13, 19-17, 17-21. 

Cea mai bună marcatoare de la Phoenix a fost Cassie Rochel cu 20 de puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Amanda Frost 17 puncte, Myneshia McKenzie 12 puncte, Christassia Walter 12 puncte, Hanna Demeter 7 puncte, Romina Filip 6 puncte și Bianca Fota 3 puncte. 

Cu două victorii, 91-71 la Craiova, și 77-59 la Galați, echipa de fete a clubului condus de Florin Nini s-a calificat, în premieră, în primele patru din Cupa României. 

Altfel, în LNBF următorul meci pentru Phoenix este programat pentru sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 17.00, cu ”U” Cluj-Napoca, meci care contează pentru etapa a XIII-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger