Home » » BASCHET: Înfrângere în ultima etapă din tur pentru Phoenix

BASCHET: Înfrângere în ultima etapă din tur pentru Phoenix


Debutantă în LNBM, echipa de băieți a clubului Phoenix a încheiat turul Ligii cu o înfrângere. În etapa a XI-a, Phoenix a jucat la Craiova cu cei de la SCMU, joc pierdut de echipa pregătită de Florin Nini 108-94. Trei dintre sferturi au fost câștigate de gazde: 33-25, 19-16, 32-25, în timp ce Phoenix și-a adjudecat sfertul patru 28-24. 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Yaroslav Lemyk cu 22 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Milos Bojovic 18 puncte, Milos Pesic 13 puncte, Djorde Tresac 12 puncte, Jay Threatt 10 puncte, Andrei Petică 7 puncte, Taylor Rhode 5 puncte, Ioan Borșa 4 puncte, Iosif Pârlog 3 puncte. 

Phoenix a încheiat turul LNBM cu 15 puncte, 4 victorii, 7 înfrângeri. Următorul meci în LNBM pentru Phoenix este programat pentru 12 decembrie, pe teren propriu, în prima etapă a returului cu Energia Târgu Jiu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger