Home » , » BASCHET: Yaroslav Lemyk, cel mai bun marcator din LNBM

BASCHET: Yaroslav Lemyk, cel mai bun marcator din LNBMDupă disputarea a XV etape din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, nou promovata Phoenix oferă cel mai bun marcator al Ligii. Pivotul ucrainean Yaroslav Lemyk, 30 de ani, conduce ierarhia marcatorilor din prima ligă cu 244 de puncte marcate în 14 jocuri, media fiind de 17.43 pe meci. Cele mai multe puncte într-un meci, 28, au fost marcate de Yaroslav Lemyk în jocul de la Pitești cu cei de la BCMU. Al doilea marcator de la Phoenix, echipă aflată la debutul absolut în Liga Națională, este sârbul Milos Bojovic cu 182 de puncte în 14 jocuri, locul 18 în clasamentul general al marcatorilor din LNBM. 

Altfel, pe lângă clasamentul marcatorilor jucătorii de la Phoenix se află în topurile Ligii Naționale Masculine. Americanul Jay  Threatt Jr. este pe locul doi în clasamentul paselor decisive cu 82 de asist-uri în 14 jocuri. Statisticile complete din LNBM aici.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger