Home » » Concurs: FotbalFest oferă zece tricouri spectatorilor la Cupa Companiilor

Concurs: FotbalFest oferă zece tricouri spectatorilor la Cupa Companiilor

Ajunsă la cea de-a doua ediție, Cupa Companiilor se pregătește de marea finală de duminică, după ce s-a intrat în linie dreaptă către finalul competiției. Astfel, organizatorii de la FotbalFest le-au pregătit o surpriză celor care iubesc fotbalul și, în special, celor care vor să-i vadă la lucru pe finaliștii de la Cupa Companiilor. Surpriza consta în organizarea unui concurs pentru spectatorii de la finală, care pot câștiga unul din cele zece tricouri originale FotbalFest. Pentru a câștiga, spectatorii trebuie să dea like&share la afișul finalei Cupei Companiilor, publicat pe pagina oficială de facebook FotbalFest.
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, iar cei extrași vor trebui să fie prezenți la eveniment pentru a-și ridica premiul, altfel, va fi extras un alt câștigător.

Finala Cupei Companiilor este programată duminică, 20 decembrie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor “Dunărea, cu intrarea liberă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger