Home » , » HOCHEI: Bogdan Popa, viceliderul portarilor din LNH

HOCHEI: Bogdan Popa, viceliderul portarilor din LNH


Sosit la Dunărea la începutul acestui sezon, de la Sportul Studențesc, portarul Bogdan Alexandru Popa, a încheiat anul 2015 pe locul doi în clasamentul portarilor din Liga Națională de Hochei. Bogdan Popa a jucat pentru Dunărea în 11 meciuri, 574:11 minute, cu o medie de 2.61 goluri încasate, a doua dintre portarii din LNH. De la sosirea la Dunărea, Bogdan Popa a bifat și două meciuri în care nu a primit gol, ambele cu Crona Brașov, primul în LNH, 11-0, cu echipa secundă a ”lupilor”, iar al doilea în victoria 7-0 de la Cupă. 

În clasamentul portarilor din LNH, Dunărea mai este reprezentată de: Viorel Radu, locul 6, 714:08 minute jucate, 3.95 media golurilor primite și Lucian Hangan, locul 10, 168:30 minute jucate, media golurilor primite 4.27. Clasamentul complet al portarilor din LNH poate fi văzut aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger