Home » , » HOCHEI: Dublă cu ”lupii” pentru Dunărea

HOCHEI: Dublă cu ”lupii” pentru DunăreaUltimele două campioane ale României, Dunărea și Corona Wolves Brașov, se vor întâlni în acest week-end la Patinoarul ”Dunărea”. Vineri, de la ora 18.30 și sâmbătă, de la 17.30, hocheiștii de la Dunărea vor oferi ultimele reprezentații din acest an, de pe teren propriu, în compania ”lupilor”.  

Cele două jocuri cu Corona Brașov sunt abordate de Dunărea de pe locul doi în clasamentul la zi din LNH cu 48 de puncte, din 22 de jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc Sport Club Miercurea Ciuc. Corona Brașov este pe trei, în același clasament al LNH, cu 41 de puncte din același număr de jocuri.    

Dunărea și Corona Brașov s-au întâlnit în acest sezon de patru ori. În meciurile de la Galați, dunărenii au câștigat toate cele 6 puncte puse în joc după victoriile 5-3 (0-3, 1-0, 4-0) și 2-1 (1-0, 0-1, 1-0). La Brașov, în returul I, Corona și-a adjudecat cinci puncte, din șase posibile, după victoriile 5-4, după loviturile de departajare și 4-2. 

La meciul de sâmbătă se va desfășura campania ”Un pluș pentru fiecare copil”. Spectatorii care vor veni la meci sunt rugați să vină cu jucării din pluș pe care să le arunce pe gheață după ce Dunărea marchează primul gol. Dacă în meciul de sâmbătă Dunărea nu marchează, jucăriile vor fi aruncate pe gheață la finalul meciului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger