Home » , » HOCHEI: Dunărea atacă Cupa

HOCHEI: Dunărea atacă Cupa


De azi până duminică, la Gheorgheni, județul Harghita, se vor disputa meciurile din ediția 2016 a Cupei României. La competiție vor participa toate cele 6 echipe angrenate în Liga Națională de Hochei. 

Cele 6 echipe participante au fost împărțite în două grupe conform Tabelei Berger. Campionii de la Dunărea vor juca în Grupa A cu Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc. În Grupa B vor juca: Steaua Rangers București, Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc București. 

Dunărea va debuta în competiția de la Gheorgheni azi, 17 decembrie, de la ora 19.00, cu Sport Club Miercurea Ciuc, meci care putea fi chiar finala competiției după actuala poziționare a celor două echipe în clasamentul LNH. A doua zi, 18 decembrie, de la ora 19.00, în Grupa A, se va juca celălalt derby al grupei, Corona Brașov-Sport Club Miercurea Ciuc.  Grupa A se va încheia sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 15.00, cu jocul dintre Dunărea și Corona Brașov. 

La finalul meciurilor din grupă echipa clasată pe locul 1 va juca direct în finala competiției cu cealaltă echipă clasată pe locul 1, din grupa B, duminică, 20 decembrie, de la ora 19.00. Echipele ce vor termina grupele pe locul 2 vor juca în finala mică, duminică, 20 decembrie, de la ora 15.00.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger