Home » , » HOCHEI: Dunărea începe joi meciurile din Cupă

HOCHEI: Dunărea începe joi meciurile din CupăFederația Română de Hochei a stabilit programul de desfășurare al meciurilor din ediția 2016 a Cupei României. ediția din acest an se va disputa la Gheorgheni, între 17 și 20 decembrie. Cele șase echipe din LNH au fost împărțite în două grupe, după clasamentul LNH de ediția trecută. În Grupa A, Dunărea va juca cu Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc. În cealaltă grupă, B, au fost repartizate celelalte echipe: Steaua București, Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc.

Primul meci de la Gheorgheni va fi jucat de Dunărea joi, 17 decembrie, de la ora 19.00, cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc. Al doilea joc, și ultimul din faza grupelor, va fi jucat de Dunărea sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 15.00, cu Corona Brașov. Vineri, 18 decembrie, de la ora 19.00, Sport Club Miercurea Ciuc va juca cu Corona Brașov. 

La finalul meciurilor din grupe echipa de pe primul loc va juca direct în finala Cupei, iar cele clasate pe locul doi vor juca pentru medaliile de bronz. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger