Home » , » HOCHEI: Dunărea întâlnește Sportul în prima etapă din turul II

HOCHEI: Dunărea întâlnește Sportul în prima etapă din turul II


După cele două victorii din finalul returului I, 3-2 (1-2, 0-0, 2-0) și 5-3 (2-1, 1-1, 2-1) de pe terenul vicecampionilor, Steaua Rangers București, campionii vor debuta în cea de a treia rotație din LNH, turul II. Sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 17.30, și duminică, 6 decembrie, de la ora 11.30, Dunărea va juca pe teren propriu, Patinoar ”Dunărea”, cu cei de la Sportul Studențesc. În cele două jocuri din prima etapă a turului II, Dunărea este considerată echipa oaspete, din cauza lipsei unui Patinoar în București, Sportul își dispută toate meciurile în deplasare. 

Înaintea primei etape din turul II Dunărea este pe locul doi cu 42 de puncte din 20 de jocuri în LNH, la egalitate de puncte și jocuri cu echipa de pe primul loc Sport Club Miercurea Ciuc. Sportul este pe locul șase fără puncte. 

Pe lângă cele două jocuri cu Sportul, în acest an, campionii vor mai juca pe teren propriu, în LNH, alte două meciuri, 11-12 decembrie, cu Corona Wolves Brașov.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger