Home » , » HOCHEI: Dunărea și SC Miercurea Ciuc conduc în LNH

HOCHEI: Dunărea și SC Miercurea Ciuc conduc în LNHÎn Liga Națională de Hochei s-a disputat, la finalul săptămânii trecute, meciurile din prima etapă a celei de a treia rotații, turul II. Pe lângă Dunărea-Sportul, încheiat cu două victorii ale campionilor, s-au mai disputat alte două duble. La Miercurea Ciuc, Sport Club a jucat cu Progym Gheorgheni și a câștigat ambele jocuri, 12-1 (2-1, 4-0, 6-0) și 8-1 (4-0, 3-1, 1-0). În cealaltă dublă, din debutul turului II, Corona Brașov a învins, de două ori, Steaua Rangers București 4-2 (1-0, 2-1, 1-1) și 8-4 (4-2, 3-0, 1-2). 

După ce s-au disputat meciurile din prima etapă a turului II, Sport Club Miercurea Ciuc și Dunărea conduc în LNH. Cele două echipe au câte 48 de puncte, dar diferența este făcută de golaveraj, SC Miercurea Ciuc 169-58, Dunărea 157-84. După cele două victorii din prima etapă a turului II, Corona Brașov a ajuns la 41 de puncte și este pe locul trei. Steaua Rangers București ocupă locul 4 în LNH cu 34 de puncte în timp ce Progym Gheorgheni este pe 5 cu 27 de puncte. Ierarhia în LNH este încheiată de Sportul Studențesc, fără puncte. 

Etapa a II-a din turul II este ultima din acest an. Dunărea va juca două meciuri pe teren propriu cu Corona Brașov, vineri, 11 decembrie, și sâmbătă, 12 decembrie. În celelalte meciuri Steaua va juca cu SC Miercurea Ciuc, iar Progym Gheorgheni va întâlni Sportul Studențesc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger