Home » , , » HOCHEI: Gladiaotrii sunt pe locul doi în CN sub 16 ani

HOCHEI: Gladiaotrii sunt pe locul doi în CN sub 16 aniLa fel ca echipa de seniori a clubului Dunărea și juniorii sub 16 ani sunt pe locul doi în clasament. ”Gladiatorii” și-au mai adăugat 6 puncte în cont după cele două victorii, 26-1 și 36-1, de pe teren propriu cu CSM Suceava, de zilele trecute.

După ce au disputat 4 jocuri din Campionatul Național al juniorilor sub 16 ani ”gladiatorii” au 12 puncte, au marcat 75 de goluri și au încasat 10. Lider în campionatul sub 16 ani sunt cei de la Corona Brașov cu 15 puncte din 6 jocuri. Locul 3 este ocupat de CSȘ Gheorgheni cu 9 puncte din 6 jocuri, CSȘ Miercurea Ciuc ocupă locul 4 cu 6 puncte, dar din două jocuri. Steaua-Husky București și CSM Suceava sunt pe locurile 5și 6 fără puncte. Clasamentul detaliat din Campionatul Juniorilor sub 16 ani aici.

Până la finalul sezonului regulat în Campioantul Național al Juniorilor II mai sunt programate două etape din tur și 5 din retur. ”Gladiatorii” vor juca pe teren propriu alte două meciuri, 12 decembrie, de la ora 14/00, și 13 decembrie, de la ora 10.00, cu cei de la Steaua-Husky București.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger