Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” au pierdut din nou în prelungiri la Brașov

HOCHEI: ”Gladiatorii” au pierdut din nou în prelungiri la BrașovJuniorii sub 16 ani de la CSM Dunărea au pierdut și al doilea meci din ultima etapă a turului de la Brașov. La fel ca în primul meci gălățenii au pierdut 5-4 în prelungiri. După o prima repriză gladiatorii conduceau cu 3-1, prin golurile marcate de: Denis Diaconu, Andrei Ghetau și Robert Andrei Rusu. Partea secundă s-a încheiat 1-0 pentru brașoveni, iar ultima treime s-a terminat 2-1 pentru gazde. Corona s-a desprins la 4-3 iar Andei Ghetau a trimis meciul în prelungiri cu două minute înainte de final. Golul victorie a fost marcat de brașoveni după 19 secunde din prelungiri.     

După ce au disputat meciurile din turul sezonului regulat al Campionatului Nașional sub 16 ani, ”gladiatorii” sunt pe locul doi cu 17 puncte. În prima etapă din retur, 9 ianuarie 2016 Dunărea va juca două meciuri la Gheorgheni cu cei de la CS Școlar.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger