Home » , » HOCHEI: La mulți ani, Attila Goga

HOCHEI: La mulți ani, Attila Goga
Astăzi, 26 decembrie, unul dintre fundașii cu care Dunărea a câștigat, în premieră, titlul de campioană a României, Attila Goga, împlinește vârsta de 34 de ani, ocazie cu care Sport Galați, împreună cu Dunărea Galați Hochei, îi urează un călduros ”La mulți ani”.

Attila Goga, fundaș, 34 de ani. A mai jucat în cariera lui la HSC Miercurea Ciuc, club cu care a cucerit mai multe titluri naționale, HC Miercurea Ciuc, Corona Brașov și Progym Gheorgheni, echipa din orașul natal. La echipele naționale a jucat la toate categoriile, U 18, U 20 și seniori, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale. A sosit la Dunărea la începutul sezonului trecut împreună cu ceilalți doi jucători de națională de la Sport Club Miercurea Ciuc, Botond Flinta și Szocs Szabolcs. Cu mai multe prezente în Cupa Continentală, Attila Goga a fost cel mai bine clasat fundaș, în clasamentul marcatorilor, din sezonul regulat și barajul pentru semifinale în sezonul îăn care Dunărea a câștigat campionatul. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger