Home » , » HOCHEI: România U 20 învinsă, după loviturile de departajare, de HC Nitra

HOCHEI: România U 20 învinsă, după loviturile de departajare, de HC Nitra


Aflată în turneu în Slovacia, echipa națională sub 20 de ani a României, a pierdut al doilea meci de pregătire 5-6, după loviturile de departajare, cu echipa similară HC Nitra. Chiar dacă România a deschis scorul și a condus cu 2-1, prima repriză s-a încheiat 4-2 pentru slovaci. În partea secundă s-a marcat un singur gol, tot de echipa slovacă. În ultima treime a jocului România U 20 a revenit și a trimis meciul în prelungiri și loviturile de departajare, golul egalării fiind marcat de România cu 2 secunde înainte de final. 

România U 20, echipă pregătită de George Iustinian-antrenor principal, Marius Trandafir și Levente Elekes-antrenori secunzi, va susține, între 17 și 23 ianuarie, în Serbia, la Novi Sad, meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa B. Din grupa României mai fac parte: Serbia, Spania, Australia, Belgia și China.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger