Home » , » BASCHET: Alex Stanciu: ”La Brașov am pierdut mai mereu pe probleme de arbitraj”

BASCHET: Alex Stanciu: ”La Brașov am pierdut mai mereu pe probleme de arbitraj”Unul dintre oamenii din conducerea clubului Phoenix, Alex Stanciu, a vorbit la finalul meciului cu Olimpia Brașov, câștigat de echipa feminină Phoenix 87-84, despre tensiunea din meciurile cu echipa din Brașov: ”Foarte multă tensiune în special la meciul cu Brașovul. Când mergem la ei pierdem pe parte de arbitraj, la noi acasă ne-am dorit un joc corect dacă sunt mai buni să demonstreze pe parchet. Nu este o rivalitate între noi sau între cluburi, de când am început noi la Brașov nu putem să câștigăm. Anul trecut am câștigat și la băieți și la fete în aceeași zi numai pe faptul ca am fost mai buni. Am fost ciupiți (n.r. de arbitri) chiar și aici acasă. La Brașov, în tur, au avut peste 40 de aruncări liberi iar noi 20, au marcat 20 de puncte din aruncări, iar noi am pierdut la 6 puncte, este ceva de neînțeles”, a spus Alex Stanciu pentru Phoenix TV.  

Altfel, fetele de la Phoenix vor juca meciurile din final four-ul Cupei la Brașov, între 5 și 6 februarie. În semifinală Phoenix va juca cu învingătoarea dintre Olimpia CSU Brașov și ICIM Arad. În tur echipa din Arad s-a impus 70-53.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger