Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix au stins Gazul!

BASCHET: Băieții de la Phoenix au stins Gazul!


Echipa masculină a clubului Phoenix a obținut a șaptea victorie  în Liga Națională. În etapa a XVII-a băieții pregătiți de Florin Nini au învins, după o revenire spectaculoasă, 80-72, Gaz Metan Mediaș. 

Primul sfert a fost încheiat de Phoenix cu -7 pe tabelă, 14-21. În sfertul secund, încheiat 15-21, ecartul oaspeților s-a mărit la 13 puncte, asta în ciuda eforturilor băncii tehnice gălățene care a încercat să întrerupă seria bună a oaspeților prin schimbări și time-out-uri. Din sfertul secund ar fi de remarcat debutul canadianului Steve Sir, cu un coș de trei puncte. 

La finalul sfertului trei, încheiat 26-15, Gaz Metan Mediaș mai avea doar două puncte avans (55-57). Phoenix a redus din handicap pe fondul aruncărilor de trei puncte ale lui Steve Sir și seria bună de libere a lui Milos Pesic. În ultima parte a jocului, încheiată 25-15, Phoenxi a egalat prima dat la 57 prin Milos Bojovic, Gazul a revenit, însă desprinderea gălățenilor a venit în urma unui coș de trei puncte marcat de Andrei Petică (62-60). 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Milos Pesic cu 19 puncte. Celelte puncte pentru Phoenix au fost realizate de: Milos Bojovic 15 p, Stephen Sir 14 p, Yaroslav Lemyk 13 p, Jay Threatt 11 p, Andrei Petică 8 p.      

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, Phoenix a ajuns la 24 de puncte și se situează pe locul 9 în clasamentul LNBM. Pentru Phoenix urmează meciul de la Sibiu cu CSU Atalssib, sâmbătă, 30 ianuarie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger