Home » , » BASCHET: Băieții lui Florin Nini se deplasează la Sibiu pentru jocul cu Atlassib

BASCHET: Băieții lui Florin Nini se deplasează la Sibiu pentru jocul cu Atlassib


În finalul sezonului regulat, ultimele cinci etape, echipa masculină a clubului Phoenix va juca cu primele cinci clasate din LNBF. Turul de forță din finalul returului LNBF va fi început de echipa pregătită de Florin Nini vineri, 30 ianuarie, de la ora 18.00, la Sibiu, când vor juca cu cei de la CSU Atlassib, meci ce contează pentru etapa a XVIII-a.

Jocul de la Sibiu este abordat de echipa condusă de Florin Nini de pe locul nouă în LNBM cu 24 de puncte din 17 jocuri, 7-10, victorii-înfrângeri. Echipa din Sibiu este pe locul patru cu 28 de puncte, 11-6, victorii-înfrângeri. În tur Phoenix a pierdut 64-78 (26-12, 10-18, 13-29, 15-19). 

După jocul cu CSU Atlassib, pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu CSM Oradea, locul 3 în clasamentul la zi din LNBM, apoi se vor deplasa la Cluj-Napoca, pentru jocul cu U BT, locul 2, urmând ca sezonul regulat să fie încheiat cu două jocuri pe teren propriu, cu BC Mureș Târgu Mureș, liderul al zi din LNBM, și SCM U Craiova, locul 5.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger