Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”Fetele și-au depășit nivelul prin calificarea la turneul final al Cupei”

BASCHET: Florin Nini: ”Fetele și-au depășit nivelul prin calificarea la turneul final al Cupei”


La doar a treia participare în Cupa României, echipa feminină Phoenix a obținut calificarea în fnal-four-ul competiției. Despre acest aspect a vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, managerul clubului, Florin Nini: ”Contează cu cine ne vom împerechea în final-four-ul Cupei pentru semifinale, fetele și-au depășit nivelul, asta însemnă că am performat din punct de vedere al management-ului sportiv. Încercăm să nu cădem din prima cu Sfântu Gheorghe, e o chestiune de noroc. Celelalte echipe de la turneul final cred că vor fi Brașovul și Alba Iulia. Brașovul are meciul doi cu Aradul dar cred că Brașovul va câștiga la diferență mare. Brașovul și Alba Iulia sunt echipe care investesc constant, noi avem fete muncitoare care doresc să se afirme”, a spus Florin Nini. 

Altfel, luni, 18 ianuarie, la sediul FR Baschet se va stabili gazda turneul final al Cupei cât și programul semifinalelor. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger