Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”Meciul cu Steaua va fi extrem de dificil”

BASCHET: Florin Nini: ”Meciul cu Steaua va fi extrem de dificil”
La prima apariție oficială din 2016 echipa masculină a clubului Phoenix va juca pe teren propriu cu cei de la Steaua București, joc restant din etapa a XIV-a LNBM. Antrenorul de la Phoenix, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre restanța cu cei de la Steaua: ”Meciul cu Steaua va fi extrem de dificil. Steaua nu mai are nevoie de prezentare, în acest sezon este reprezentanta României în Euro Cup. Au făcut investiții masive în acest sezon, în ultima perioadă au adus trei jucători, va fi un meci greu, noi suntem cu echipa din prima parte a campionatului. Avem un public minunat, la Galați se câștigă greu, am demonstrat asta, chiar dacă am pierdut unele meciuri au fost la diferență mică. Va fi un meci în care nu vom lăsa să ne scape victoria, dacă o vom avea în mână”a spus Florin Nini.

Phoenix va juca îm Sala Sporturilor ”Dunărea”, joi, 14 ianuarie, de la ora 19.00, cu Steaua, restanța din etapa a XIV-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger