Home » , » BASCHET: Phoenix încheie sezonul regulat LNBF în ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix încheie sezonul regulat LNBF în ”Polivalentă”


Sezonul regulat din Liga Națională Feminină de Baschet se va încheia duminică, 31 ianuarie, la Galați, în Sala Sporturilor ”Dunărea”. Echipa feminină a clubului Phoenix va întâlni, de la ora 18.00, în ultimul joc al sezonului regulat LNBF, BCM Danzio Timișoara.  

Jocul de duminică are miză doar pentru echipa pregătită de Eugenio Rodrigues. Cu o victorie fetele de la Phoenix vor încheia sezonul regulat pe locul 7 și vor evita în primul tur din play-off Sepsi Sfântu Gheorghe. Înaintea meciul de duminică, Phoenix este pe locul 8 cu 28 de puncte, 9-10, victorii-înfrângeri, în timp ce Danzio ocupă locul 9 cu 25 de puncte fără șanse de a mai ocupa unul din locurile care asigură prezența în play-off. 

Pentru a încheia sezonul regulat pe locul 7, Phoenix trebuie să învingă duminică Danzio Timișoara, iar Sepsi Sfântu Gheorghe să învingă BT Alexandria. Tot duminică mai este programat jocul dintre Olimpia CSU Brașov și CSM Târgoviște. Dacă Phoenix va învinge Danzio, iar Sepsi va trece de BT Alexandria, Phoenxi va juca în primul tur din play-off cu Olimpia CSU Brașov, echipă cu care se va întâlni și în semifinalele Cupei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger