Home » , » BASCHET: Phoenix a învins și Steaua!

BASCHET: Phoenix a învins și Steaua!


După Dinamo și U BT Cluj-Napoca, echipa de băieți a clubului Phoenix a mai învins un nume mare din Liga Națională de baschet, Steaua București, nimeni alta decât reprezentanta României în actuala ediție a Euro Cup. Debutantă în prima ligă de baschet, Phoenix a trecut de Steaua 71-65 (19-17, 13-13, 19-18, 20-17). 

După un prim sfert câștigat de Phoenix 19-17, al doilea parțial s-a terminat la egalitate 13-13, astfel că la pauza mare Phoenix a intrat în avantaj de două puncte, 32-30. După pauza mare Phoenix a intrat mai bine în meci și a condus chiar și cu 7 puncte după patru minute de joc. Steaua a revenit, a egalat, 44-44, 46-46, dar cu 20 de secunde înainte de finalul mini reprizei Taylor Rhode a marcat de două puncte ia Phoenix a intrat cu avantaj de trei puncte, 51-48, cu 10 minute înainte de final. Debutul ultimului sfert le-a aparținut oaspeților imediat după reluare au egalat la 51. Jay Threatt jr. a transformat două aruncări libere prin intermediul cărora echipa lui Florin Nini a trecut din nou la conducere. Până la finalul meciului Phoenix s-a menținut la conducere și și-a mărit ecartul chiar și la 8 puncte. 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Jay Threatt jr cu 17 puncte. Ceilalți marcatori au fost: Milos Bojovic 15 p, Yaroslav Lemyk 10 p, Dorde Tresac 8 p, Milos Pesic 7 p, Andrei Petică 6 p, Taylor Rhode 4 p, Ioan Borșa 4 p.             

Cu cele două puncte acumulat în restanța cu Steaua, Phoenix ajunge la 21 de puncte și urcă pe locul 9 în clasamentul la zi din LNBM. Pentru Phoenix urmează meciul de al București, cu Dinamo, 18 ianuarie, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger