Home » , » BASCHET: Phoenix a pierdut în prelungiri la Sibiu

BASCHET: Phoenix a pierdut în prelungiri la Sibiu


În primul meci din seria celor cinci, din finalul sezonului regulat, cu primele cinci clasate din LNBM, echipa de băieți a clubului Phoenix a pierdut 85-80, după ce s-a disputat o repriză suplimentară de prelungiri, la Sibiu cu CSU Atlassib. 

Prima parte a fost încheiată de Phoenix cu un ecart de un punct, sibienii conduceau cu 38-37 la pauza mare. După ce Phoenix a câștigat primul sfert 18-17, gazdele și-au adjudecat sfertul secund 21-19. Sfertul trei a fost câștigat de Phoenix 18-15, astfel ca înainte de sfertul patru Phoenix conducea 55-53.  Ultimul parțial al jocului a fost câștigat de gazde 20-18, ultimele puncte, cele care au trimis meciul în prelungiri, fiind marcate din aruncări libere. Repriza de prelungiri a fost câștigată de gazde 12-7. 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost  Milos Bojovic cu 22 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Milos Pesic 17p, Yaroslav Lemyk 13p, Jay Threatt 10p, Dorde Tresac 5 p, Andrei Petică 5p, Ioan Borșa 4 p, Iosif Pârlog 4 p.    

După 18 etape din LNBM echipa pregătită de Florin Nini este pe locul 9 în clasament cu  25 de puncte, 7 victorii-11 jocuri. Pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu liderul CSM Oradea miercuri, 3 februarie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger