Home » , , , » Ediție specială, astăzi, la Lider Sportiv

Ediție specială, astăzi, la Lider Sportiv


Ediția cu numărul 87 a emisiunii Lider Sportiv, programată astăzi, de la ora 15.00, pe ProFM LiderFM (92,4 FM sau www.liderfm.ro), va aborda subiecte importante din sportul gălățean.

Vor fi invitați în studio doi jucători ai Oțelului, Daniel Dajbog și Eduard Dumitru, doi dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din tabăra gălățenilor. De asemenea, vor fi intervenții telefonice cu Cătălin Geru, a cărui retragere a fost oficializată aseară, la meciul Dunărea – Steaua, dar și cu Florin Nini, antrenorul care a reușit să o învingă pe Steaua, principala favorită la câștigarea titlului din Liga Națională de Baschet Masculin, după un meci extrem de spectaculos.

Pentru întrebări, comentarii sau sugestii ne puteți găsi pe pagina de Facebook „Lider Sportiv”, ori la secțiunea de comentarii a site-urilor partenerilor noștri, www.dunareabatrana.ro sau www.sportgalati.com.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger