Home » » FOTBAL: Adunarea Creditorilor nu a aprobat planul de reorganizare al Oțelului

FOTBAL: Adunarea Creditorilor nu a aprobat planul de reorganizare al Oțelului
Comunicat FC Oțelul: ”Astăzi, 25 ianuarie 2015, a avut loc Adunarea Creditorilor a FC Oțelul Galați. Adunarea Creditorilor a votat planul de reorganizare după cum urmează : 3 categorii de creanțe - vot ÎMPOTRIVĂ, 1 categorie de creanțe - vot PENTRU. În concluzie, Adunarea Creditorilor nu a aprobat planul de reorganizare.

Toți creditorii care au votat împotriva au motivat votul negativ prin faptul că planul propus nu mai este de actualitate (acesta datând din noiembrie 2013), precizând totodată că este necesară actualizarea planului și supunerea la vot a unui nou plan de reorganizare corespunzător situației actuale.

Administratorul judiciar va supune această propunere a creditorilor instanței de judecată de la Tribunalul București care va analiza și va decide.”, se arată în comunicatul FC Oțelul.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger