Home » , » FOTBAL: Marius Cosoreanu, despre începuturile Cupei Companiilor

FOTBAL: Marius Cosoreanu, despre începuturile Cupei Companiilor

sursa foto: FotbalFest.ro

Unul dintre organizatorii Cupei Companiilor, Marius Cosoreanu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre începuturile competiției: ”Idea de Cupa Companiilor a venit simplu. Am creat o agenție de marketing sportiv, după care am creat o platformă on line. Primordială a fost crearea unor evenimente în disciplina fotbal. Cupa Companiilor nu este primul eveniment în disciplina fotbal, de-a lungul timpului, 3-4 ani de zile, am creat mai multe evenimente în Galați, printre care ”Junior Cup”, ”Galați Beach Cup”. Cupa Companiilor se adresează strict oamenilor care lucrează de la 8 la 17 și își doresc să facă sport într-un cadru organizat, în loc de team-building la pădure, facem un team-building sportiv”, a spus Marius Cosoreanu.   

Altfel, până acum s-au disputat două ediții ale Cupei Companiilor. Primac ediție, cea de vară, a fost câștigată de fost Meridian Construct, care a trecut în finală de echipa Primăriei Galaţi, scor 4-0. În ediția a II-a, de iarnă, a fost câștigată de Danubius IPJ, după ce a învins Ecosal, cu scorul de 3-1, în finală. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger