Home » , , , , » FOTBAL: Marius Cosoreanu și Viorel Tănase, despre piramida echipelor din fotbalul gălățean

FOTBAL: Marius Cosoreanu și Viorel Tănase, despre piramida echipelor din fotbalul gălățean


La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, Marius Cosoreanu, președintele Școlii de Fotbal Junior Galați și Viorel Tănase, antrenor la Metalosport, au vorbit despre ”piramida Ilie Hagioglu”, acea colaborare între echipele gălățene din primele trei ligi naționale: ”Sunt destui copii talentați în Galați. De-a lungul timpului de la Galați au plecat jucători la echipe mari din România sau din străinătate. Pentru asta muncim. Orașul nostru poate suporta două echipe în Liga a III-a, una în Liga a II-a și una la vârf în Liga I. Acolo trebuie să ajungem. Cluburile să poată colabora între ele. Toți copii care termină junioratul să rămână la echipele din oraș, excepțiile să plece pe bani mulți iar banii să rămână în oraș. Piramida s-a încercat la Galați, s-a gândit cu echipe de la Liga a III-a, Liga a II-a, Liga I, Oțelul, să adune tot ce este mai bun din ligile inferioare. Pentru a realiza acest lucru toți trebuie să vorbească aceeași limbă”, a spus Marius Cosoreanu. 

“A fost o perioadă acea piramidă gălăţeană, cu Oţelul la Liga I, Dunărea la Liga a II-a, Oţelul II la Liga a III-a şi Dunărea II pentru o perioadă în Liga a III-a. Nu ne doream să se întâmple ce se întâmplă acum, dar sunt lucruri inevitabile”, a declarat Viorel Tănase.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger