Home » , » FOTBAL: Oțelarii, despre punctele slabe din tur

FOTBAL: Oțelarii, despre punctele slabe din turMijlocașul Oțelului, Eduard Dumitru, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre punctele slabe ale Oțelului din prima parte a campionatului: ”Au fost mai multe, dar, părerea mea, unul dintre cele mai importante a fost lipsa de experiență. Nu am avut oameni experimentați în echipă care să țină vestiarul. După victoria de la Brăila noi ne luasem aere, ne credeam învingători, totul ni se părea foarte ușor, dar iată că fotbalul ne-a arătat că trebuie să fim muncitori și cu capul mai jos”, a spus Eduard Dumitru. 

Altfel, în aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Daniel Dajbog, a vorbit despre surprinzătoarea înfrângere din tur 0-4 de la Bucovina Pojorâta: Acel meci de la Pojorîta a fost un fiasco. Ne-au luat foarte tare încă de la început. Plus că am jucat pe un teren cu zăpadă, noi nu mai jucaserăm de mult pe zăpadă, ei erau obișnuiți. Până la Pojorâta a fost drum lung, dar nu asta a fost problema. Noi nu am fost concentrați, eram pe sfârșit de tur”, a spus Daniel Dajbog. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger