Home » , » FOTBAL: Oțelul revine la antrenamente

FOTBAL: Oțelul revine la antrenamente


După pauza de iarnă fotbaliștii de la Oțelul vor relua pregătirile pentru partea a doua din Liga a II-a. Antrenorul secund al echipei, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre prima ședință de pregătire din 2016 a ”oțelarilor”: ”Reunirea este programată pentru luni, 11 ianuarie, de la ora 11.00, la stadionul ”Ancora”. Nu avem noutăți în lot, în proporție de 90% lotul este același din tur. Încercăm să aducem jucători cu experiență dar contează și situația financiară. Deocamdată ne-am despărți de un singur jucător, Viorel Ștefan, e posibil să mai fie și alte plecări, dar deocamdată nu avem certitudini. Ștefan s-a despărțit de comun acord cu clubul”, a spus Sorin Haraga. 

Altfel, va fi prima reunire de iarnă a Oțelului din ultimii ani ce nu va avea loc la stadionul ”Oțelul”, gazda pentru prima ședință de pregătire din an va fi ” a doua casă” stadionul ”Ancora-Zoltan David”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger