Home » » FUTSAL: United a pierdut la limită la Sfântu Gheroghe

FUTSAL: United a pierdut la limită la Sfântu Gheroghe


În prima deplasare din 2016, echipa gălățeană de prima ligă United s-a deplasat la Sfântu Gheorghe pentru jocul cu echipa locală Spicom. Băieții lui David Asandei, cu portarul brazilian Wellington debutant între buturi, au fost foarte aproape să scoată o remiză însă au încheiat jocul de la Sfântu Gheorghe învinși la limită 4-3, după ce la pauză gazdele conduceau cu 4-1. 

Desfășurarea scorului a fost inedită, Spicom a condus cu 4-0, United a revenit la 4-3, prin golurile marcate de: Emanuel Moldoveanu, Andrian Lașcu și Andrei Crăciun. În fianalul jocului, cu două minute înainte de final, United a scos portarul, Andrian Lașcu a îmbrăcat tricoul distinctiv, gălățenii au presat în ofensivă și au ratat o mare șansă de a egala, în ultimele secunde ale jocului, prin Emanuel Moldoveanu.  

După 15 etape din Liga I, United este pe locul patru cu 27 de puncte. Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 18.00, United va juca la Chiajna, pe terenul ultimei clasate, Concordia, al doilea meci din această săptămână.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger