Home » , » HOCHEI: 15-3 cu Sportul

HOCHEI: 15-3 cu Sportul


Al doilea meci din prima etapă a returului II a fost câștigat de Dunărea 15-3, cu cei de la Sportul Studențesc, după ce în primul meci al etapei, cel de sâmbătă, Dunărea s-a impus cu 16-1. În meciul de duminică Sportul a deschis scorul, în minutul 14, însă replica gălățeni.or a venit imediat și au întors rezultatul până la finalul primei reprize încheiată 2-1. În partea secundă Dunărea s-a impus cu 6-0, iar ultima treime a fost câștigată de gălățeni 7-2. 

În jocul de duminică pentru Dunărea au marcat: Sergey Chernenko și Alexandru Cristian Munteanu câte trei goluri, Bogdan Neagoș două goluri, Alexandru Ionuț Munteanu, Nagy Istvan, Pal Zoltan, Antti Ojanen, Juraj Durkech, Anton Popa, Hildebrand Szabolcs, câte un gol. Poartă gălățeană a fost apărată azi în toate cele 60 de minute de Lucian Hangan, acesta s-a remarcat prin intervențiile sale în situație de singur cu atacantul advers.     

Dunărea: 

Lucian Hangan, Bogdan Alexandru Popa-portari; 

Linia I: Nagy Istvan ”A”, Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zoltan, Hildebrand Szabolcs, Lorincz Levente

Linia a II-a: Juraj Durkech, Attila Goga ”A”, Bogdan Neagoș, Sergey Chernenko (căpitan), Antti Ojanen

Linia a III-a: Daniel Oprea, Konstantin Ryabenko, Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu

Antrenor: Teodor Mocanu
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger