Home » , » HOCHEI: Campionii revin în LNH cu două meciuri la Gheorgheni

HOCHEI: Campionii revin în LNH cu două meciuri la Gheorgheni


Liga Națională de Hochei revine în finalul acestei săptămâni cu meciurile din penultima etapă a turului II. Dunărea va juca vineri și sâmbătă, 8-9 ianuarie, la Gheorgheni, cu Progym. Cele două jocuri din Harghita sunt abordate de Dunărea de pe locul doi, în clasamentul la zi din LNH, cu 54 de puncte din 24 de jocuri, 18 victorii, 6 înfrângeri, 178 goluri marcate- 86 încasate. Dacă Dunărea nu are, deocamdată, emoții în cea e privește un loc în play-off cei de la Progym ocupă locul 5 în LNH cu 33 de puncte, primul loc care duce în play-out.    

În meciurile din acest sezon, LNH sau Cupa României, Progym a învins o singură dată Dunărea, 8-4 la galați, în returul I. Celelalte jocuri din acest sezon, patru la număr, au fost câștigate de Dunărea. Ultimul succes al gălățenilor a fost în chiar ultimul meci al anului trecut, finala mică a Cupei, disputată la Gheorgheni, câștigat de Dunărea 7-6 după prelungiri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger