Home » , , » HOCHEI: Debut în retur pentru ”gladiatori”

HOCHEI: Debut în retur pentru ”gladiatori”Pe lângă dubla seniorilor, din LNH, de la Gheorgheni, în acest final de săptămână Patinoarul din orașul harghitean va mai găzdui o dublă confruntare Galați-Gheorgheni, dar la nivelul juniorilor sub 16 ani. Sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 14.00, și duminică, 10 ianuarie, de la ora 10.00, ”gladiatorii” vor debuta în returul Campionatului Național sub 16 ani cu două meciuri contra celor de la CS Școlar Gheorgheni. 

Înaintea dublei de la Gheorgheni cele două echipe sunt vecine de clasament. Dunărea este pe locul 3 cu 17 puncte din 10 jocuri, 5 victorii-5 înfrângeri, iar CS Școlar Gheorgheni ocupă locul 4 cu 15 puncte din același număr de jocuri. Cele două jocuri de la Galați, din tur, au fost câștigate de ”gladiatori” 6-4 (1-1, 5-1, 0-2) și 7-4 (4-0, 1-2, 2-2). la finalul sezonului regulat la Campionatului Național sub 16 ani primele două clasate, Corona Brașov și CS Școlar Miercurea Ciuc, după actuala configurație a clasamentului, vor juca în finala mare a campionatului în timp ce echipele de pe locurile 3-4, Dunărea și CSȘ Gheorgheni, după actualul clasament, vor juca în finala mică. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger