Home » , » HOCHEI: Dublă cu CSȘ Miercurea Ciuc pentru gladiatori

HOCHEI: Dublă cu CSȘ Miercurea Ciuc pentru gladiatori


Pe lângă dubla seniorilor din LNH, cu Sportul Studențesc, la Patinoarul ”Dunărea” mai este programată o altă dublă. În Campionatul Național al juniorilor sub 16 ani, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 14.00, și duminică, 24 ianuarie, de la ora 13.00, ”gladiatorii” vor juca cu cei de la Clubul Sportiv Școlar Miercurea Ciuc. 

Înaintea dublei din Patinoarul ”Dunărea”, cele două echipe conduc în ierarhia CN U 16. CSȘ Miercurea Ciuc este lider cu 25 de puncte din 10 jocuri, în timp ce gladiatorii sunt pe locul doi  cu 23 de puncte din 12 jocuri, 7 victorii, 5 înfrângeri. Dubla dintre Dunărea și CSȘ Miercurea Ciuc contează pentru etapa secundă a returului campionatului sub 16 ani. 

După cele două jocuri cu CSȘ Miercurea Ciuc, Dunărea va mai juca alte trei etape duble. Prima dată, 13-14 februarie, la Galați, Dunărea va juca cu CSM Suceava, apoi 27-28 ianuarie, gălățenii se vor deplasa la Cârța pentru jocurile cu Steaua, iar sezonul regulat va fi încheiat de Dunărea cu o dublă pe teren propriu, 5-6 martie, cu Corona Brașov. 

La finalul sezonului regulat primele două clasate, după pozițiile din clasamentul la zi CSȘ Miercurea Ciuc și Dunărea, vor juca direct în finala mare în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor juca pentru medaliile de bronz în finala mică.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger